Familiedag

Familiedag

Familiedag Degernes

Påmelding. https://www.facebook.com/events/1455913711428197?ref=newsfeed

Det nærmer seg sol, sommer og gode opplevelser på Degernes!☀️ Midt i fellesferien inviterer vi til familiedag på Degernes med mye gøy for barna. Det hele starter med utendørs familiemøte kl 12:00. Her blir det sang, dans, konkurranse og kreativ andakt med tryllekunstner, illusjonist og trosformidler Ruben Gazki!🕴🏻Gazki er en sann entertainer som gjør trosopplæring gjennom spektakulære og spennende show!
-

Etter åpningssamlingen blir det familierebus rundt på plassen, varme griller, åpen kiosk, bading, padling og lek. Mulighet for å grille medbrakt eller kjøpe grillmat, slush, brus og snop i kiosken!🌭🍦 Det vil være et stort hoppeslott på stedet som barna kan hoppe i så mye de bare orker.
-

Det hele avsluttes med et forrykende Ruben Gazki-show for hele familien!💥 15:00 står han klar for å overraske, imponere og glede alle generasjoner.

-
Prislappen for dagen er 100,- per barn. Det vil også bli mulig å gi en gave til leirstedet. Inviter med barn, barnebarn, nabobarn, nieser, nevøer og alt som kan krype og gå til Degernes lørdag 17.juli! 📧 Påmelding skjer ved å sende fullt navn på barn og kontaktperson til 41 27 74 27.

⚠️
OBS:

-Alle barn må komme sammen med en voksen denne dagen. Bading, padling og leking skjer på eget ansvar og under foresattes tilsyn.

-Det er mulighet for å være på Degernes leirsted hele denne dagen. Det er også mulighet for å campe/overnatte på stedet i dagene før og etter

Kommende hendelser

Powered by Cornerstone