Ufestival

Ufestival

Ufestivalen

Ufestivalen starter sin sommerturné i Sarpsborg!!  Thomas og Karoline Neteland, Johanne Bruun og Sandra Bjørnø er bare noen av de som tar turen! Dagen blir fylt med ledertrening, kveldsmøte og sjov!! Det kommer til å bli helt kokobananas! Hold av 1.august og meld dere på via checkin: (link) Dette vil dere ikke gå glipp av!!!?

Ufestivalen starter sin sommerturné i Sarpsborg!!  
Thomas og Karoline Neteland, Johanne Bruun og Sandra Bjørnø er bare noen av de som tar turen!
Dagen blir fylt med ledertrening, kveldsmøte og sjov!! Det kommer til å bli helt kokobananas! 

Hold av 1.august og meld dere på via checkin: (link)

Dette vil dere ikke gå glipp av!!!😍

Kommende hendelser

Søndag, august 16, 2020 11:00
Velkommen til Gudstjeneste og søndagsskole. Det er pastor David Hetlelid som taler denne søndagen og Harald Høidahl leder sang og lovsang. Noen søndager fremover vil søndagsskolen starte kl 11 i egne lokaler i underetasjen med inngang i fra bakgården. Vi har 3 aldersinndelte grupper hvor vi har tilrettelagt undervisning, sang og lek. Søndagsskolen er barnas Gudstjeneste. Velkommen.
Fredag, august 21, 2020 17:30
VIP er en samling for Tweens og tweens er alle de som går i 5. - 8.trinn. Det er lek, kiosk, andakt og aktiviteter.
Søndag, august 23, 2020 11:00
Velkommen til Gudstjeneste og søndagsskole. Noen søndager fremover vil søndagsskolen starte kl 11 i egne lokaler i underetasjen med inngang i fra bakgården. Vi har 3 aldersinndelte grupper hvor vi har tilrettelagt undervisning, sang og lek. Søndagsskolen er barnas Gudstjeneste. Velkommen.
Powered by Cornerstone