100 dager med Jesus

Hva skjer hvis vi setter av 100 dager til å blir mer kjent med Jesus?

I løpet av vinter og vår 2022 setter vi av 100 dager for å bli mer kjent med Jesus. 

Vi leser Johannes evangeliet sakte og tar med boken 100 dager med Jesus som guide. Den er skrevet av  Niklas Piensoho, pastor i Filadelfiakyrkan Stockholm. 

Hvorfor 100 dager med Jesus? 

Det er 2000 år siden han levde her på jorden. Likevel kan vi anta at vi på en eller annen måte blir minnet om han flere ganger om dagen. Hver gang du ser en kirke, et kors, snakker om påskefeiren, skriver datoen, møter på en som heter Maria, Andreas eller Johannes. Gang på gang dukker Jesus opp på en eller annen måte. For den kristne troen hviler alt på at han er Gud i kjøtt og blod, at vi får øye på Gud når vi blir kjent med Jesus. 

100 dager er lenge nok til å granske og finne ut av hvem Jesus er på en slik måte at det kan prege livet ditt. Ofte gis nye ledere og politikere i posisjon 100 dager på å sette igang noe av det de ønsker å oppnå. Denne vinteren og våren gir vi oss selv - og Jesus - 100 dager på å fornye vår tro og påbegynne kursendring i vår etterfølgelse av ham. 

Gjennom boka 100 dager med Jesus og forkynnelsen på gudstjenestene følger vi Jesus gjennom Johannes evangeliet. Vi skal lytte til hva Jesus sier og spørre hva det betyr i dag. Vi skal se hva Jesus gjør og hvordan han møter mennesker. Vi tror det kan gjør noe med hvordan vi ser på livet, på oss selv på våre medmennesker og på Gud. 

Du kan få kjøpt boka 100 dager med Jesus for kr 100. Det er 50% avslag.  

 

 

 

 

Powered by Cornerstone