Informasjonskveld om TENTRO

Vi ønsker nye konfirmanter velkommen til frikirkelig konfirmasjon i Filadelfiakirken Sarpsborg. Tentro – er et frikirkelig konfirmasjons tilbud som mange frikirker rundt om i landet bruker. Det er et år med undervisning og fellesskap med et flott opplegg som kan skreddersys konfirmantkullet. Konfirmantene er delaktige i undervisningen gjennom samtaler og oppgaver. Vi ønsker å gi dem et år der de blir kjent med Jesus, seg selv og hverandre. Hvem er dette for: Alle 9.klassinger er velkommen til et år på Tentro. Det er ingen krav til konfirmanten om medlemskap, dåp eller lignende. Gi gjerne invitasjonen videre om det er andre dere kjenner som ønsker informasjon om Frikirkelig konfirmasjon. OPPSTART: Det blir informasjonsmøte for foreldre og konfirmanter onsdag 15.september kl 19.00 i Filadelfiakirken. I dette møtet treffer dere lederne og dere får informasjon og en halvårsplan for høst-semesteret. Vi starter med en «bli kjent-tur» fra fredag 25.september til lørdag 26.september. Deretter blir det Tentro samlinger annenhver fredag f.o.m 15.oktober.

Kommende hendelser

Søndag, august 1, 2021 19:00
Velkommen til sommerkveld. Hver søndag gjennom sommeren møtes vi til en samling med bønn, sang og undervisning. Alle er hjertelig velkommen.
Søndag, august 8, 2021 19:00
Velkommen til sommerkveld. Hver søndag gjennom sommeren møtes vi til en samling med bønn, sang og undervisning. Alle er hjertelig velkommen.
Tirsdag, august 10, 2021 11:00
Velkommen til Formiddagstreff. Etter et år med svært få samlinger legger vi inn en noe tidligere oppstart enn vi pleier. Denne tirsdagen kommer Inger Lise og Reino Andersen. Velkommen.
Powered by Cornerstone