Informasjon høst -22

TJOOOOOO HOOOO

Håper sommeren har vært god for dere og at dere har noen fine opplevelser i minneboka.
Vi står og tripper foran en ny høst for snart er det skole, jobb og aktiviteter som fyller kalenderen.

Menigheten er storfamilien som hjelper oss til å holde fokus og hvor vi får god hjelp til å være disipler av Jesus hver dag.

En jente kom bort til meg etter en samling i sommer og hvisket: «Hei. Jeg ønsker så veldig å leve med Jesus hver dag, hele livet.
Kan du be for meg?» Så klart!

• og jeg ber om at det skal bli vår bønn på vegne av neste generasjon!

BARNEKIRKE:

21.august er det samlingssøndag med søndagsskole kl 11:00.  Vi ønsker å be for alle de som skal starte i 1.klasse dette året,-  så kom og bli med.

Søndagsskolen består av samling, gruppe og lek. Vi bruker Awana Norge sitt undervisnings opplegg og vi vektlegger det å tjene sammen i team.

Vi trenger mange flere i tjeneste for barna for å kunne gjøre søndagsskolen til den beste timen i uka. Blir du med?
Kom på ledersamling i kaféen torsdag 18.august kl.19.00

VIP

26.august starter VIP på igjen. Det er åpent hus for 5. – 8.trinn. 17:30 – 19:30.
Bli med i gruppen på facebook for oppdatert informasjon
"VIP - en klubb for Tweens"

Vi gleder oss til en ny og rik høst.