Dette blir en kon sert det garantert vil svinge godt av.

Dette er tredje gang Skjærgårds Live Sarpsborg arrangerer gospelkonsert på Filadelfia og det har vært noen legendariske konserter i rekka allerede. Vi gleder oss ekstremt til årets konsert der vi har fått med en av landets desidert beste mannlige vokalister, OLE BØRUD! Han vil spille med sin makker gjennom mange år og vår faste kapellmester, sarpingen Frode Mangen og hans band.

Det vil både bli låter i gospel/soul-sjangeren fra Oles katalog men han vil også delta i vår felles hyllest av Kirk Franklin, kongen av moderne gospel.

Også i år kommer RØST, en gospelgruppe som ble startet opp i 2019 og består av en gjeng dyktige sangere fra Østfold-området. De er sjukt flinke på å gjøre Kirk Franklin-låter og vi gleder oss til å høre deres tolkninger igjen!

Nytt i år er at også Sarpsborgs eget gospelkor Six Wings Gospel blir med på konserten. De har fylt Filadelfia mange ganger med sine julekonserter og vil både gjøre egne låter og være med på fellesnummer.

Med oss har vi ett fantastisk band bestående av et knippe dyktige musikere, så her er det bare å kose seg!

Bandet består av:

Roger Morland, bass

Anders Håkensen, gitar

Espen Østang Mangen, trommer

Frode Østang Mangen, keyboards og kapellmester

Vi håper du synger med og kjenner det rykke litt i dansefoten og at du kan få en kveld med både glede, ettertanke og påfyll.

Konserten koster 290,-, men er gratis for de som er medlemmer i Skjærgårds LIVE.

Medlemmer av kan hente ut sin gratisbillett her.

Vil du bli medlem, kan du melde deg inn or 100,- (Du bør også skaffe deg billett her nå)

Det er ingen aldersgrense for å bli og være medlem av Skjærgårds Live Sarpsborg og i tillegg til å komme gratis inn på denne konserten er du med og støtter viktig arbeid blant ungdom i Sarpsborg. Medlemskapet varer ut 2024 og dersom du ikke ønsker å fortsette som medlem, er det bare å la være å betale tilsendt faktura i 2025.