Det er en glede å ønske Ane-Marthe Hop Hansen velkommen som ny leder av Barnekirken. Hun starter i den funksjonen og stillingen etter sommeren, 
Ane-Marthe Hop Hansen - ny leder av Barnekirken.

Det er en glede å ønske Ane-Marthe Hop Hansen velkommen som ny leder av Barnekirken. Hun starter i den funksjonen og stillingen etter sommeren, 

Vi har tatt en liten prat med Ane-Marthe for å bli litt mer kjent med henne. 

Hvem er Ane-Marthe? 

Jeg vokste opp på Rolvsøy i Fredrikstad kommune. Da foreldrene mine ble kristne, tok de med meg og mine to søsken hit til Filadelfiakirken. Her var jeg med på søndagsskolen, i barnekoret Gla'Sang og senere i ungdomskoret. Etter noen år med studier og jobb andre steder, flyttet jeg tilbake til Fredrikstad for noen år siden. Nå bor jeg i Torsnes sammen med min mann og våre to barn.

Hva gleder du deg til som leder av Barnekirken? 

Vi er heldige og har mange gode medarbeidere som jeg gleder meg til å bli bedre kjent med. Jeg gleder meg også veldig til å bli bedre kjent med alle barna som er i Filadelfiakirken, for det er mange jeg ikke kjenner så godt. Sammen tror jeg vi kan skape noen fine møteplasser og muligheter for at både barn og voksne kan bli bedre kjent med Jesus. 

 Har du noen hobbyer?  

Som barn og ungdom tilbrakte jeg fritiden enten i Filadelfiakirken eller på fotballbanen. Nå er forballskoa lagt på hylla, men jeg liker fortsatt å trene. Svømming, sykling og løping gjør godt for kropp og sjel, og en tur i skogen setter jeg også pris på. 

Hvordan ser sommeren ut for familien Hop-Hansen? 

Vi skal en tur til Sørlandet for å bade og oppleve sommeridyllen med hvitmalte hus og blomstrende hager. Kanskje tar vi en tur til Dyreparken også. Så reiser vi til Stavanger der vi skal gå til Preikestolen og Kjerag-bolten. Resten av sommeren skal vi nyte her i distriktet, for her er det også veldig fint. 

Velkommen som leder av Barnekirken, Ane-Marthe. Vi ser frem til å bli mer enda kjent med deg :) 

 

 

 

Powered by Cornerstone