Tentro - frikirkelig konfirmasjon

Tentro – er et frikirkelig konfirmasjons tilbud som mange frikirker rundt om i landet bruker. Det er et år med undervisning og fellesskap med et flott opplegg som kan skreddersys konfirmantkullet.
Konfirmantene er delaktige i undervisningen gjennom samtaler og oppgaver.

Vi ønsker å gi dem et år der de blir kjent med Jesus, seg selv og hverandre.

 

Hvem kan delta: 

Alle 9.klassinger er velkommen til et år på Tentro. Det er ingen krav til konfirmanten om medlemskap, dåp eller lignende.
Gi gjerne invitasjonen videre om det er andre dere kjenner som ønsker informasjon om Frikirkelig konfirmasjon. 

 

Oppstart:

Det blir informasjonsmøte for foreldre og konfirmanter onsdag 15.september kl 19.00 i Filadelfiakirken.

I dette møtet treffer dere lederne og dere får informasjon og en halvårsplan for høst-semesteret. Vi starter med en «bli kjent-tur» fra fredag 25.september til lørdag 26.september. Deretter blir det Tentro samlinger annenhver fredag f.o.m 15.oktober. 

 

Turer:

 Et vanlig Tentro år inneholder blant annet en Misjonstur til Romania og leir med andre Tentro grupper i distriktet. Dersom situasjonen rundt pandemien gjør at det er trygt nok til å gjennomføre det, så gjør vi gjerne det. 

 

Påmelding

Det er ønskelig med en påmelding fra dere som allerede vet at dere vil velge Tentro slik at vi har litt oversikt på hvor mange og hvem vi møter ved oppstart.Send påmelding med navn og adresse til: kontor@filadelfiakirken.org

 

Pris: 

Tentro året koster 1250,- for høsthalvåret og 1250,- for vårhalvåret.  Prisen dekker blant annet oppstartstur og leir på Degernes. 

 

Høytidsdagen

Høytidsdagen er 1.mai 2022 kl 11.00. 

 

Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Powered by Cornerstone