Hvorfor i all verden er jeg her? 40 dagers åndelig reise.

Hvorfor i alle verden er jeg her?

• Hva er drivkraften i livet ditt?

• Søker du etter klarere mening med livet?

• Ønsker du å se livet fra Guds synspunkt?

Bli med på 40 dagers åndelig reise med livets viktigste spørsmål.

Reisen starter mandag 22. feb. Denne reisen vil i praksis bestå av å lese/høre podkast, tenke, be og samtale i grupper. Vår reisehåndbok er ”Målrettet Liv”. Pastor og forfatter Rick Warren har skrevet 40 korte kapitler for å hjelpe oss til å forstå Guds hensikt med våre liv. Du behøver ikke å være enig i alt som står i boken, men du kan bruke det du leser som utgangspunkt for spennende samtaler med gode reisekamerater. Reisens mål er å se livet fra Guds synspunkt. Da fokuseres livskraften, avgjørelsene forenkles og livskvaliteten forbedres. Og viktigst av alt: Vi forberedes for evigheten.

PS! Vi har ikke bestilt returbillett. Vi tror ikke det er mulig som pilegrimer å komme tilbake dit vi var etter å ha stilt Gud og hverandre det spørsmålet.

Det er tydelig ut fra Bibelen at Gud betrakter 40 dager som en periode av åndelig betydning. Hver gang Gud ønsket å forberede noen for sine planer, brukte han 40 dager. Vår åndelige reise er en viktig forberedelsestid. Mange vil følge de reisende i bønn og faste. Store ting vil skje. Disse 40 dagene kommer til å fornye og forvandle flere hundre mennesker. Er du klar for avreise?

Gå ikke gå glipp av denne muligheten til å gjøre livgivende opplevelser og ta livsforvandlende avgjørelser. Det er nesten 30 000 dager i et gjennomsnittlig liv. Synes ikke du det er klokt å sette av 40 av disse dagene til å finne ut hva Gud vil at du skal gjøre med resten av dem?

Reisefølge

Ingen bør reise alene. Ta kontakt med 2 - 3 personer du ønsker å reise sammen med. Eller ta kontakt med oss så kan vi sette deg inn i en gruppe. 😊 Dere vil få servert spørsmål til ettertanke og de er det spesielt fint å snakke sammen om.

kontor@filadelfiakirken.org

Boka " Målrettet liv" kan dere kjøpe på Bokmiljø på Torp. Det er en god investering. Den har 40 kapitler (ca 15 minutter å lese hver dag) og er en god reiseguide. Dersom du ønsker å kjøpe den som lydbok så trykk på linken og vipps 199,- til vippsnummeret som kommer frem på siden til Haugesund Misjonskirke. https://www.haugesundmisjonskirke.no/malrettetliv/