St.Hansfering på Degernes

SANKTHANSFEST PÅ DEGERNES (OBS: Påmelding)
Du er varmt velkommen til tidenes første sankthansfest på Degernes leirsted!🔥 23.juni blir en ettermiddag/kveld full med sommerstemning på den vakre perla som pinsemenighetene i Østfold eier sammen. Fra 16:00 er det varme griller og åpen kiosk på stedet - 19:00 arrangeres det friluftsmøte med herlig sang, musikk og tale fra plattingen!🙌🏻 21:00 tennes det sankthansbål nede ved vannet så lenge det er forsvarlig og godkjennes av brannvesen.

Hele dagen er det mulighet for kanopadling ut i fra Degernes🛶 Vi har kanoer, årer og flytevester til folk i alle størrelser. Vi håper og tror at dette skal bli en nydelig sommerfest for alle generasjoner på Degernes!🧒🏼👵🏼Arrangementet koster ingenting, men det vil bli tatt opp en kjærlighetsgave til leirstedet under friluftsmøtet. Bli med å ta ditt eierskap!

PÅMELDING🚨
For å ikke være flere enn tillatt og for å ha sikre lister i forhold til sporing av evt smitte; så er det et krav om påmelding til alle som ønsker å delta! Send en SMS til Simon Olsen 412 77 427 for å melde din/deres ankomst på sankthansfesten.

CAMPING 🏕
Degernes har et stort inntektsfall og har behov for penger i kassa og mennesker på stedet. Gjennom hele sommer-sesongen holder vi derfor vårt vakre leirparadis åpent for camping !☀️ Dagene før og etter sankthans er inget unntak. Du kan sove i telt, caravan eller innendørs på internatet. Bli med på dugnaden ved å ta deg ferie i idylliske omgivelser.

PRISER:
Telt : 100,-
Caravan : 250,-
Rom m/bad : 500,-

📱 Spørsmål & booking : 412 77 427 / simon@dkom.no

Powered by Cornerstone