Festgudsjeneste

Endelig. Det ser ut som vi kan storfellesskapet kan samles

VI ønsker alle varmt velkommen til festgudstjeneste i Filadelfiakirken Sarpsborg.

Med forutsetning at det blir lov til å samle 200 etter den 15.juni , ønsker vi å invitere liten og stor til denne gudstjenesten.  Det er forstsatt slik at vi må melde oss på for å delta på gudstjeneste. Det kan gjøre her på Facebook ved å trykke på Resver eller ved å sende e-post til kontor@filadelfiakirken.org

Denne formiddagen blir det å lytte til mye sang og musikk. Filadelfiakirken har spilt inn 13 nye sanger som vi slipper ut til landet vårt denne dagen.

Frode Ø.Mangen, Espen Ø.Mangen, Lars-Erik Dahle og Ragnar Hop spiller.
Familieteamet synger.

Dersom du ikke er helt frisk eller det skulle komme noe annet i veien for din deltagelse, er vi takknemlig for om du gir beskjed slik at vi kan tilby plassen til en annen.