Vi søker etter Teamkoordinator for Barn- familie og ungdomsarbeidet

Vi søker etter Teamkoordinator for Barn- familie og ungdomsarbeidet Filadelfiakirken er en generasjonsmenighet som satser på barn og unge. I tillegg til dedikerte

pastorer, har Menigheten flotte, tilrettelagte lokaler til et satsningsområde som er i vekst.

Vi ønsker en person som liker å være sammen med frivillige medarbeidere, brenner for arbeid blant barn og unge, og som har gode administrative egenskaper.

Arbeids- og ansvarsområder

• Samarbeid med menighetens pastorteam og ledelse

• Lede og organisere frivillige medarbeidere

• Organisere og drive administrasjon av menighetens barne- og ungdomsarbeid

• Medlemsoppfølging

• Kontingenter og støtteordninger

• Kommunikasjon i sosiale medier

• Samfunnskontakt og relasjonsbygger

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper

• Glad i Menighet og barn- og ungdomsarbeid

• Selvstendig, initiativrik og fleksibel

• Administrativ erfaring og interesse, gjerne fra kirkeledelse, økonomi/administrasjon, gode kunnskaper innen MS Office, sosiale medier, medlemsadministrasjon

• Samarbeidsorientert
    Teamkoordinatoren vil jobbe tett sammen med pastorer i pastorteamet, og i det daglige rapportere til pastor for barn og familie.
    Filadelfiakirken et levende og varmt fellesskap med voksende barn og familiearbeid.

Annen info

• 50% stilling, eller etter avtale

• Ordnede lønn og arbeidsvilkår

• Kvelds- og helgearbeid må påregnes.

• Søkeren må anerkjenne menighetens tros- og verdigrunnlag

• Personlig egnethet vektlegges

Søknadsfrist: 17. januar 2020
    Kontakt: Føbe Elise Edvardsen (Pastor), mobil nr 408 72 868 Send søknad til foebe.edvardsen@filadelfiakirken.org