Walk for freedom

#WalkForFreedom er vår globale respons for å få stopp på menneskehandel. Et globalt bevisstgjørings- og fundraisingsarrangement som mobiliserer, samler og engasjerer tusenvis av mennesker til å ta millioner av steg, i hundrevis av byer verden over. Fordi når vi alle møter opp lokalt vil vi avskaffe slaveriet globalt. Mot slaveri. For frihet.

Du kan ta et standpunkt. For det er én ting som samler oss - en tro på frihet for hvert menneske. Menneskehandel er frarøvelsen av millioner av grunnleggende menneskerettigheter og den 19. oktober vil vi gå for å forandre det. Bli med oss på den største markeringen av sitt slag mot moderne slaveri.

Registrer deg på: A21.org/fredrikstad-no

NÅR: Lørdag 19. oktober kl 12:00.

HVOR: Vi samles ved Rådhuset hvor det blir appell, informasjon, fundraising og salg av T-skjorter. Deretter fortsetter markeringen i Gågata. Vi kommer til å gå stille på én lang rekke og går sammen for frihet.

Det er gratis å delta på Walk for Freedom, men vi ønsker likevel at alle kjøper en av våre internasjonale Walk For Freedom T-skjorter til 150 kr, for å ha over eventuelle ytterklær. (Om du har en T-skjorte fra 2017/2018, kan den brukes på nytt). Vi ønsker også at alle tar på seg SVARTE KLÆR, slik at vi sammen kan skape et tydelig og samlet budskap verden over.

Ta med en venn og kom! Jo flere vi er, jo større påvirkningskraft har vi.

Powered by Cornerstone